自動ご注文フォームで24時間いつでもご発注いただけます。
※祝日・年末年始等の長期休暇も通常営業
The Journal of Food Process Engineering is a peer-reviewed scientific journal that covers research on applications of engineering to food and food processing. It was established in 1977 and is published by Wiley-Blackwell. The journal moved to online-only publication in 2011. According to the Journal Citation Reports, the journal has a 2020 impact factor of 2.356. Less
Indexed in the following public directories
ヶ月 | 論文発表 |
---|---|
0-3 | 27% |
4-6 | 55% |
7-9 | 10% |
>9 | 8% |
Journal of Food Process Engineering の創刊は 1977 年です。
Journal of Food Process Engineering の発行頻度は Bi-monthlyです。
Journal of Food Process Engineering のH-Index scoreは 53、Citescoreは3.9、SNIP scoreは 0.87、SJRはQ2です。
Journal of Food Process Engineering の出版社はWILEYです。
Journal of Food Process Engineeringの出版方針と研究範囲は本ページ上部で確認できます。
Journal of Food Process Engineering の主な指標はEditage内の本ページ上部で確認できます。
Journal of Food Process EngineeringのeISSN番号は1745-4530、pISSN番号は 0145-8876です。
このジャーナルはSimulation, Starch, Microwave, Mass transfer, Phytochemical, Artificial neural network, Ginkgo, Extrusion, Energy consumption, Emulsion, Pasture, Coffea arabica, Mathematical model, Pattern recognition, Dehydration, Food processing, Sugar, Infrared, Chemical composition, Spray dryingを含むトピックに対応しています。
適切なジャーナルを選ぶことで、あなたの研究内容がもっと関連性が高い読者層に届き、研究のインパクトやその分野への貢献度を最大化させることができるからです。
はい、著名なジャーナルから出版することは、あなたの経歴にもプラスに働くため、その後の助成金やキャリアプランにも影響があります。
ハイインパクトジャーナルから出版することはより多くの人の目に研究が触れることになりますが、同時に高い競争率の中から出版に漕ぎつける必要があります。そのため、インパクトファクターと出版にかかる工数のバランスを考慮するべきです。