自動ご注文フォームで24時間いつでもご発注いただけます。
※祝日・年末年始等の長期休暇も通常営業
International Journal of Gastronomy and Food Science is a peer-reviewed journal that explicitly focuses on the interface of food science and gastronomy. Articles focusing only on food science will not be considered. This journal equally encourages both scientists and chefs to publish original scientific papers, review articles and original culinary works. We seek articles with clear evidence of this interaction. From a scientific perspective, this publication aims to become the home for research from the whole community of food science and gastronomy. Less
ヶ月 | 論文発表 |
---|---|
0-3 | 28% |
4-6 | 52% |
7-9 | 15% |
>9 | 5% |
International Journal of Gastronomy and Food Science の創刊は 2012 年です。
International Journal of Gastronomy and Food Science の発行頻度は Quarterlyです。
International Journal of Gastronomy and Food Science の出版社はELSEVIERです。
International Journal of Gastronomy and Food Scienceの出版方針と研究範囲は本ページ上部で確認できます。
International Journal of Gastronomy and Food Science の主な指標はEditage内の本ページ上部で確認できます。
International Journal of Gastronomy and Food ScienceのeISSN番号は1878-4518、pISSN番号は 1878-450Xです。
このジャーナルはSous vide, Coconut oil, Aqueous solution, Insect, Simulation, Passion fruit, Gas chromatography, Wine, Antioxidant capacity, Gastrointestinal digestion, Sensory interaction, Olive oil, Business travel, Nutritional content, Ice cream, Pea protein, Parenchyma, Linseed oil, Process optimization, Japanese radishを含むトピックに対応しています。
適切なジャーナルを選ぶことで、あなたの研究内容がもっと関連性が高い読者層に届き、研究のインパクトやその分野への貢献度を最大化させることができるからです。
はい、著名なジャーナルから出版することは、あなたの経歴にもプラスに働くため、その後の助成金やキャリアプランにも影響があります。
ハイインパクトジャーナルから出版することはより多くの人の目に研究が触れることになりますが、同時に高い競争率の中から出版に漕ぎつける必要があります。そのため、インパクトファクターと出版にかかる工数のバランスを考慮するべきです。