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Food Quality and Preference is a peer-reviewed scientific journal in the field of sensory and consumer science, published by Elsevier. Its scope covers consumer and market research, sensory science, sensometrics and sensory evaluation, nutrition and food choice, as well as food research, product development and sensory quality assurance. It is the official journal of The Sensometric Society and The European Sensory Science Society. The journal also publishes special issues associated with topical sensory conference worldwide, such as the Pangborn Sensory Science Symposium, Eurosense, and Sensometrics. Less
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Food Quality and Preference の創刊は 1990 年です。
Food Quality and Preference の発行頻度は Bi-monthlyです。
Food Quality and Preference の出版社はELSEVIER SCI LTDです。
Food Quality and Preferenceの出版方針と研究範囲は本ページ上部で確認できます。
Food Quality and Preference の主な指標はEditage内の本ページ上部で確認できます。
Food Quality and PreferenceのeISSN番号は1873-6343、pISSN番号は 0950-3293です。
このジャーナルはWine, Eye tracking, Pea protein, Dietary intake, Insect, Questionnaire, Willingness to pay, Body mass index, Visual attention, Crisis communication, Odor, Market research, Virtual reality, Food scarcity, Flavor perception, Food products, Sucrose, Food intake, Food waste, Data analysisを含むトピックに対応しています。
適切なジャーナルを選ぶことで、あなたの研究内容がもっと関連性が高い読者層に届き、研究のインパクトやその分野への貢献度を最大化させることができるからです。
はい、著名なジャーナルから出版することは、あなたの経歴にもプラスに働くため、その後の助成金やキャリアプランにも影響があります。
ハイインパクトジャーナルから出版することはより多くの人の目に研究が触れることになりますが、同時に高い競争率の中から出版に漕ぎつける必要があります。そのため、インパクトファクターと出版にかかる工数のバランスを考慮するべきです。