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Critical Reviews in Food Science and Nutrition is a food science journal published monthly by Taylor & Francis. It was originally established in 1970 as Critical Reviews in Food Technology, but changed to its current name in 1975. The editor-in-chief is Fergus M. Clydesdale (University of Massachusetts Amherst). According to the Journal Citation Reports, the journal has a 2019 impact factor of 7.860, ranking it 3rd out of 89 journals in the category "Nutrition and Dietetics" and 4th out of 139 journals in the category "Food Science and Technology". Less
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Critical Reviews in Food Science and Nutrition の創刊は 1989 年です。
Critical Reviews in Food Science and Nutrition の発行頻度は Monthlyです。
Critical Reviews in Food Science and Nutrition の出版社はTAYLOR & FRANCIS INCです。
Critical Reviews in Food Science and Nutritionの出版方針と研究範囲は本ページ上部で確認できます。
Critical Reviews in Food Science and Nutrition の主な指標はEditage内の本ページ上部で確認できます。
Critical Reviews in Food Science and NutritionのeISSN番号は1549-7852、pISSN番号は 1040-8398です。
このジャーナルはMeta-analysis, Phytochemical, Food safety, Vitamin, Antioxidant, Cancer, Nanotechnology, Wine, Shelf life, Insect, Risk of mortality, Confidence interval, 3D printing, Food industry, Anti-inflammatory, Type 2 diabetes, Metabolism, Antimicrobial, Curcumin, Nanomaterialsを含むトピックに対応しています。
適切なジャーナルを選ぶことで、あなたの研究内容がもっと関連性が高い読者層に届き、研究のインパクトやその分野への貢献度を最大化させることができるからです。
はい、著名なジャーナルから出版することは、あなたの経歴にもプラスに働くため、その後の助成金やキャリアプランにも影響があります。
ハイインパクトジャーナルから出版することはより多くの人の目に研究が触れることになりますが、同時に高い競争率の中から出版に漕ぎつける必要があります。そのため、インパクトファクターと出版にかかる工数のバランスを考慮するべきです。