自動ご注文フォームで24時間いつでもご発注いただけます。
※祝日・年末年始等の長期休暇も通常営業
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety is an online peer-reviewed scientific journal published by the Institute of Food Technologists (Chicago, Illinois) that was established in 2002. Its main focus is food science and food safety. This includes nutrition, genetics, food microbiology, food chemistry, history, and food engineering. Less
Indexed in the following public directories
研究を際立たせるグラフィカルアブストラクトを作りませんか?
人目を集め、興味を惹くエディテージの作るグラフィカルアブストラクトで
ヶ月 | 論文発表 |
---|---|
0-3 | 3% |
4-6 | 71% |
7-9 | 21% |
>9 | 5% |
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety の創刊は 2002 年です。
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety の発行頻度は Bi-monthlyです。
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety の出版社はWILEYです。
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safetyの出版方針と研究範囲は本ページ上部で確認できます。
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety の主な指標はEditage内の本ページ上部で確認できます。
Comprehensive Reviews in Food Science and Food SafetyのeISSN番号は1541-4337、pISSN番号は 1541-4337です。
このジャーナルはFood safety, Starch, Rational design, Nuclear magnetic resonance, Phytochemical, Biomedical engineering, Insect, Metabolism, Biosensor, Probiotic, Computer vision, Food industry, Model building, Food packaging, Risk assessment, Thermal treatment, Polysaccharide, Wine, Food quality, Mushroomを含むトピックに対応しています。
適切なジャーナルを選ぶことで、あなたの研究内容がもっと関連性が高い読者層に届き、研究のインパクトやその分野への貢献度を最大化させることができるからです。
はい、著名なジャーナルから出版することは、あなたの経歴にもプラスに働くため、その後の助成金やキャリアプランにも影響があります。
ハイインパクトジャーナルから出版することはより多くの人の目に研究が触れることになりますが、同時に高い競争率の中から出版に漕ぎつける必要があります。そのため、インパクトファクターと出版にかかる工数のバランスを考慮するべきです。