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The British Journal of Nutrition is a peer-reviewed scientific journal covering research on animal and human nutrition. It was established in 1947 and is published by Cambridge University Press on behalf of The Nutrition Society. The editor-in-chief is Professor John Mathers of Newcastle University. According to the Journal Citation Reports, the journal has a 2019 impact factor of 3.334. Less
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British Journal of Nutrition の創刊は 1947 年です。
British Journal of Nutrition の発行頻度は Semi-monthlyです。
British Journal of Nutrition のH-Index scoreは 211、Citescoreは6、SNIP scoreは 1.19、SJRはQ1です。
British Journal of Nutrition の出版社はCAMBRIDGE UNIV PRESSです。
British Journal of Nutritionの出版方針と研究範囲は本ページ上部で確認できます。
British Journal of Nutrition の主な指標はEditage内の本ページ上部で確認できます。
British Journal of NutritionのeISSN番号は1475-2662、pISSN番号は 0007-1145です。
このジャーナルはObesity, Vitamin, Curcumin, Carbohydrate, Riboflavin, Cross-sectional study, Type 2 diabetes, Gestation, Energy balance, Anemia, Waist, Inflammation, Weight gain, Mitochondrial biogenesis, Hazard ratio, Insulin resistance, Randomized controlled trial, Mediterranean diet, Amino acid, Starchを含むトピックに対応しています。
適切なジャーナルを選ぶことで、あなたの研究内容がもっと関連性が高い読者層に届き、研究のインパクトやその分野への貢献度を最大化させることができるからです。
はい、著名なジャーナルから出版することは、あなたの経歴にもプラスに働くため、その後の助成金やキャリアプランにも影響があります。
ハイインパクトジャーナルから出版することはより多くの人の目に研究が触れることになりますが、同時に高い競争率の中から出版に漕ぎつける必要があります。そのため、インパクトファクターと出版にかかる工数のバランスを考慮するべきです。