自動ご注文フォームで24時間いつでもご発注いただけます。
※祝日・年末年始等の長期休暇も通常営業
Agricultural and Food Economics is an international peer-reviewed journal published on behalf of the Italian Society of Agricultural Economics. The editors welcome high-quality, problem-oriented submissions on agriculture and food from a wide variety of socio-economic perspectives and from all over the world. Completely open access, the journal publishes original research and review articles with innovative results and relevant policy and managerial implications, based on quantitative, qualitative, and mixed methodologies. Topics of interest include sustainable food systems, food and nutrition security, agricultural and food policy, environmental impacts of agricultural and food activities, market analysis, agri-food firm management and marketing, organization of the agri-food value chains, behavioral economics, food quality and safety issues, food and health economics, trade, sustainable rural development, natural and marine resource economics, and land economics. Less
Indexed in the following public directories
ヶ月 | 論文発表 |
---|---|
0-3 | 0% |
4-6 | 29% |
7-9 | 44% |
>9 | 27% |
Agricultural and Food Economics の発行頻度は Continuous publicationです。
Agricultural and Food Economics の出版社はSpringer Natureです。
Agricultural and Food Economicsの出版方針と研究範囲は本ページ上部で確認できます。
Agricultural and Food Economics の主な指標はEditage内の本ページ上部で確認できます。
Agricultural and Food EconomicsのeISSN番号は2193-7532、pISSN番号は 2193-7532です。
このジャーナルはCircular economy, Willingness to pay, Supply chain, Food security, Information disclosure, Food insecurity, Reproductive cycle, Questionnaireを含むトピックに対応しています。
適切なジャーナルを選ぶことで、あなたの研究内容がもっと関連性が高い読者層に届き、研究のインパクトやその分野への貢献度を最大化させることができるからです。
はい、著名なジャーナルから出版することは、あなたの経歴にもプラスに働くため、その後の助成金やキャリアプランにも影響があります。
ハイインパクトジャーナルから出版することはより多くの人の目に研究が触れることになりますが、同時に高い競争率の中から出版に漕ぎつける必要があります。そのため、インパクトファクターと出版にかかる工数のバランスを考慮するべきです。